İTSO yönetiminden Çelik-İş Sendikası'na ziyaret

Hatay İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Halil Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde'yi ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2012 22:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sendika binasında gerçekleşen ziyarette konuşan İTSO Başkanı Halil Şahin, İskenderun'un demir-çelik yönünden önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Şahin, bölgede istihdam edilecek vasıflı insanların yetişmesi noktasında açılan okullar ve verilen eğitimler sayesinde gençlerin daha çabuk iş bulduğunu vurguladı.

İTSO Başkanı Şahin, Çelik-İş Sendikası'nın bölgede aktif bir görev yaptığını, daha önceki yönetimde yapılan başarılı sendikal çalışmaların yeni göreve gelen genç yöneticilerle daha da güçleneceğini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Metin Önde ise ?Çelik-İş Sendikası olarak bölgede işçilerimizin haklarının korumanın yanında işvereni de mağdur etmeden çalışmalar yapmaktayız. Biz her zaman şunu söylüyoruz. Ekmek veren, istihdam sağlayan tüm işverenlerimize teşekkür ediyoruz. Bu bağlamda sendikal çalışmalarımız aktif bir şekilde devam ediyor. İşçilerin sendikalı olmaları için girişimlerimiz devam ediyor. Hedefimiz bölgede 20 binden fazla işçiyi sendikalı yapmaktır. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber