Özel Aziziye İlköğretim'de geleceğin ressamları yeteneklerini sergiledi

Erzurum'daki devlet ve özel ilköğretim okulları 4. sınıflarına yönelik 2. Canım Öğretmenim Canlı Performans Resim Yarışması'na 400'e yakın öğrenci katıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2012 22:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlk 10'a girenlere törenle ödül verildi.

Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Resim Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Ayşe Okanlı, Yrd. Doç. Dr. Yükrüye Karadaş, Oktay Hatipoğlu ve Selim Cinisli'den oluşan jüri, yarışmada ilk 10'a girenleri belirledi. Özel Aziziye İlkokulu Müdürü Murat Kale, yarışmaya katılan bütün öğrencilerin cesaret ve yeteneklerinden dolayı birinci olduğunu söyledi. Kale, amaçlarının Öğretmenler Günü'nü kutlamak ve bu mesleğin kutsallığına dikkatleri çekmek olduğuna vurgu yaparak, "Öğrencilerin tamamı bizim nazarımızda birinci oldu. Yarışmanın amacı çocuklarda öz güven, girişimcilik ve sanat ruhunu ortaya çıkarmak ve dikkatlerini öğretmenlik mesleğinin kutsiyetine çekmek." diye konuştu.

Yarışma arasında 6- 7 sınıf öğrencilerinden oluşan koro öğretmen temalı şarkılarla, yarışmacılara mini bir konser verdi. Yarışmada ilk 10'a giren isimler şöyle oldu: Melis Erdoğan, Handan Tolu, Zehra Berika Uzun, Hazar Ceylan, Furkan Kızıl, Adem Melih Şahin, Rümeysa Kısa, Sein Kaygusuz, Azra Nur Dursunüstün ve Edanur Özdemir. Dereceye girenlere törenle madalya ve altın hediye edildi. Ayrıca başarılı öğrencilerin öğretmenleri de plaketle ödüllendirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber