Bayan Kızılcık Vakfıkebir'de incelemelerde bulundu

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Vakfıkebir Yaşama Katkı Derneği'nin yürüttüğü faaliyetleri yerinde inceledi ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Kasım 2012 13:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bayan Kızılcık Vakfıkebir İMKB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi'ne (METEM) gelişinde Trabzon Vali Yardımcısı Cezmi Batuk'un eşi Arzu Batuk, Trabzon Vali Yardımcısı Kamil Sarıaslan'ın eşi Nihal Sarıaslan, Yaşama Katkı Derneği Başkanı ve Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy'un eşi Aylin Arısoy, Yaşama Katkı derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Altınkaya ve eşi Gülten Altınkaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar Saral, Vakfıkebir Kaymakamlığı Proje sorumlusu Serap Çilingir ve İMKB METEM Müdürü Cemile Kahyaoğlu tarafından karşılandı.

Sema Kızılcık, önce METEM bünyesinde bulunan ve 12 öğrenciyle eğitim- öğretimini sürdüren Serap Aydın Topal Anasınıfını ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti ve beraberinde getirdiği hediyeleri verdi. Kızılcık daha sonra Vakfıkebir Yaşama Katkı Derneği tarafından açılan ve sosyal güvencesi bulunmayan ?Karınca Kadınlar Atölyesi'nde incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından Vakfıkebir Yaşama Katkı Derneği yönetimince Bayan Kızılcık onuruna Vakfıkebir Hasbahçe Tesisleri'nde bir yemek verildi. Daha sonra katkılarından dolayı Dernek Başkanı Aylin Arısoy tarafından kendilerine plaket, çeşitli hediyeler ve üzerinde Sema Kızılcık yazılı Vakfıkebir Ekmeği takdim edildi.

Yemeğin ardından yardıma muhtaç bir aile için beraberindekilerle Rıdvanlı köyüne giden Sema Kızılcık, burada engeli bir çocuğu olan Birinci ailesine ziyaret etti. Mevlüt Birinci'nin engelli kız çocuğu Havva'yla yakından ilgilenen Kızılcık, kendisine çeşitli hediyeler verdi. Vali eşini ve beraberindekileri ağırlamaktan dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden Havva Birinci'nin annesi Ayşe Birinci de, Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Devletimiz var olsun. Bizleri hiç yalnız bırakmıyorsunuz. Zor günlerimizde hep yanımızda oldunuz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber