Büyükşehir kültür merkezi kavşağını yeniden düzenliyor

Adana Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki ana cadde, bulvar ve kavşaklar 'Akıllı Dokunuş Projesi' ile yeniden düzenlenirken, hem trafik akışı rahatlıyor, hem de farklı peyzaj uygulamalarıyla Adana görsel güzelliğe kavuşuyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Kasım 2012 14:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, kavşakları yeniden düzenlediklerini, yeni bulvarlar açtıklarını, trafiğin rahatlaması için 18 köprü yaptıklarını, 3 köprü inşaatının da devam ettiğini söyledi.

Zihni Aldırmaz, bugüne kadar yapılan uygulamalarda her ilçede trafiğin oldukça rahatladığını belirterek, ?Akıllı Dokunuş?lara devam edeceklerini vurguladı.

Büyükşehir Beledeyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin şimdi de Adana'nın en merkezi bölgelerinden Sabancı Kültür Merkezi kavşağında çalışma yaptığını söyleyen Zihni Aldırmaz, ?Fuzuli, Seyhan ve İnönü caddelerinin kesiştiği kavşakta düzenleme yapıyoruz. Söz konusu yer trafik akışının oldukça yoğun olduğu bir bölge. Uygulama tamamlandıktan sonra trafik akışının rahatlayacağını düşünüyoruz. Peyzaj uygulaması ile de görsel güzellik artacak.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber