30 Kasım 2012 gündeminden önemli başlıklar

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Kasım 2012 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yüksek Askerî Şûra Genelkurmay Başkanlığı Karargâhı'nda toplanacak. (10.00)

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Diyalog Avrasya Platformu tarafından düzenlenen 'Küresel Ekonomik Düzeni Yeniden Düşünmek' başlıklı Antalya Forumu'na katılıyor. (09.30)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Antalya'da düzenlenen Uluslararası Resort Turizm Kongresi'ne katılıyor. (09.30)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Erzincan Üniversitesi'nin akademik yılı açılış törenine katılacak.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Kayseri'de Erciyes Dağına çıkacak ve burada master planı hakkında bilgiler alacak. Talas Kamp Eğitim Merkezinde incelemelerde bulunacak. Esnaf ve Valilik ziyareti sonrasında Melikşah Üniversitesi ile Erciyes Üniversitesi'nde gençlerle bir araya gelecek. Kadir Has Stadyumunu gezecek olan bakan, akşam saatlerinde Kayseri Sanayi Odası'nın programına katılacak. (09.00)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Kayseri Sanayi Odası'nın düzenlediği geceye katılacak. (19.00)

AK Parti Genel Başkan yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Birlik Vakfı tarafından düzenlenen Cuma akşamı sohbetlerine konuşmacı olarak katılacak. (20.00)

İzmir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Polis Amcaya Gidiyoruz' projesi kapsamında öğrenciler MOBESE merkezi, Çevik Kuvvet ve Kaçakçılık Şubelerini ziyaret edecek. (09.00)

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek İş Günleri Fuarı'nın açılışı yapılacak. (11.00)

Nato Müttefik Kara Komutanlığı İzmir'de yapılacak törenle faaliyete geçecek. NATO Müttefik Kara Komutanlığı Şirinyer'deki Orgeneral Vecihi Akın Kışlası'nda düzenlenecek bir törenle faaliyete geçecek. Törende yeni Komutanlığın komutası resmi olarak ABD Kara Kuvvetleri'nden Korgeneral Frederick Ben Hodges'e verilecek. (09.00)

Spor Toto Süper Lig'de 14. haftanın açılış maçında Galatasaray ile Gaziantepspor karşı karşıya gelecek. (20.00)

THY Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ? Barcelona Regal ve Real Madrid ? Fenerbahçe Ülker karşı karşıya gelecek. (20.00/21.45)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber