Fırat Üniversitesi ile Azerbaycan Gence AQRAR Üniversitesi arasında işbirliği

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ve beraberindeki heyet, Azerbaycan Devlet Aqrar Üniversitesi'ni ziyaret ederek, iki üniversite arasındaki ilişkilerin artırılmasını kararlaştırdı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Kasım 2012 11:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ başkanlığında, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kazez, Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Etibar Penahlı ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Şaşmaz'dan oluşan heyet, davetli olarak gittikleri Azerbaycan Devlet Aqrar Üniversitesi (ADAU)'nde incelemelerde bulundu.

Veteriner, Su Ürünleri ve Ziraat ağırlıklı eğitim veren Azerbaycan Devlet Aqrar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mirdamed Sadiqov ile görüşen Demirdağ, ortak eğitim programları ve çift diploma konularında görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette, Azerbaycan Devlet Aqrar Üniversitesi'nin eğitim ve uygulama alanlarını incelediklerini belirten Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, iki üniversite arasındaki işbirliğinin artırılması için birlikte çalışma yapabileceklerini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber