Mamak'ta yol açma ve asfaltlama çalışmaları sürüyor

Mamak Belediyesi, ilçenin modern bir şehir kimliği kazanması için yol açma çalışmalarına devam ediyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Aralık 2012 10:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Lalahan Odabaşı Caddesi'nde yol açma çalışmasını tamamlayarak asfalt seriminde sona yaklaşan belediye ekipleri, Kutludüğün Taş Ocakları ile İkipınar mevkiinde kadastro yol açma çalışmasını da tamamlayarak malzemeli bakım gerçekleştirdi.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yeni yolların açılmasının, düzenlenmesinin ve asfaltlanmasının, mevsim şartları izin verdiği sürece devam edeceğini belirtti. Akgül, yolu ve asfaltı olmayan hiç bir bölgenin kalmayacağını bildirdi. Yeni yolların, trafik akışını rahatlattığı gibi bölge insanına da büyük kolaylık sağladığını söyleyen Akgül, "Ekiplerimizin yaptığı çalışmalarla yolu olmayan bölgelerimize yeni yollar kazandırarak konutlaşmanın da önünü açtık. Amacımız, bölgemizi hızlı bir şekilde kalkındırmak." dedi.

Hizmetin her yere eşit olarak ulaştırılması gerektiğini belirten Akgül, "Sürekli büyüyen mahallelerimizde yeni yollar açarak, o bölgedeki yaya ve araç trafiğini rahatlatıyoruz. Dar olan yollarımızda genişletme ve yol açma çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Bölge, mahalle, sokak ayrımı yapmadan Mamak'ta her yere hizmet götürüyoruz." diye ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber