Alkol şişede durduğu gibi durmadı: 6 yaralı

Aydın Nazilli'ye bağlı İsabeyli beldesi yakınlarında meydana gelen üç araçlı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Aralık 2012 10:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alkollü sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada, sürücü sıkıştığı yerden 15 dakika süren çalışmalar sonucunda çıkartıldı.

Edinilen bilgiye göre, Aydın istikametinden Nazilli istikametine gitmekte olan İsa Dinçtürk(48) yönetimindeki 09 RH 683 plakalı açık kasa kamyonet, önce aynı istikamette gitmekte olan Zahir Bakdemir(35) yönetimindeki 09 RA 011 plakalı açık kasa kamyonete ardından ise orta refüjü aşarak Antalya'dan Tire'ye gitmekte olan emekli polis Ünal Beyde(58) yönetimindeki 35 M 3637 plakalı kapalı kasa kamyonete ardından da şarampole uçtu. Kazada kapalı kasa kamyonette bulunan şoför Ünal Beyde, akrabaları Abdullah Demir (55), Saadet Demir (54), Esra Demir (26) ve İlkin Naz Demir (3) çeşitli yerlerinden yaralanırken, kazaya sebebiyet veren açık kasa kamyonet sürücüsü İsa Dinçtürk ise araçta sıkıştı. Olaya karışan ve kazadan yara almadan kurtulan diğer araç sürücüsü tarafından 112 Acil Servis ekiplerine ve polise haber verilirken, sıkışan sürücü içinde Nazilli Belediyesi İtfaiye ekiplerine bağlı AKS ekibi çağrıldı.

Yaralılar Sultanhisar ve Nazilli'den gelen ambulanslara bindirilerek ilk tedavileri yapılırken, araç içerisinde sıkışan ve 290 promil alkollü olduğu öğrenilen İsa Dinçtürk ise AKS ekipleri ve 112 personellerinin yaklaşık 15 dakika süren çalışmalarının ardından sıkıştığı yerden çıkarıldı. Yaralılar, olay yerine gelen 3 ambulans ile Nazilli Devlet Hastanesine sevk edilirken 6 yaralının da hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber