Engelleri yokmuş gibi gösteri yaptılar

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan, Çorlu Sakatlar Derneği İş Okulu'nun engelli iki öğrencisi, engelliler günü münasebetiyle hazırlanan etkinlikte yaptıkları gösteri ile herkesi büyüledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Aralık 2012 22:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İki engelli öğrenci, sanki engelleri yokmuş gibi yaklaşık 5 dakikalık gösteri sonunda, salonda bulunan izleyicilerden büyük alkış aldı.

Çorlu Sakatlar Derneği İş Okulu öğrencilerinden, 4. sınıf öğrencisi Mert Ballı ile 8. sınıf öğrencisi Siner Arda, okulun kapalı spor salonunda sergiledikleri oyun ile salonu dolduran yaklaşık 500 kişinin beğenisini kazandı. İki engelli öğrenci, ?Yumurtalı Ispanak' isimli oyunu uyumlu bir şekilde, hiçbir bölümünde takılmadan hatasız bitirdi. Öğrenciler, oyunda yemek pişiren iki öğrenciyi canlandırdı. Oyun içerisinde yaptıkları muzip hareketler ve arada oynadıkları oyunlar izleyenleri hem güldürdü, hem eğlendirdi. Oyun sonunda ise iki engelli öğrenciyi izleyiciler dakikalarca alkışladı.

Oyun için çok çalıştıklarını söyleyen 8. sınıf öğrencisi Siner Arda, ?'Sergilediğimiz oyun, okulumuzun bize ne verdiğinin göstergesidir. Okulumuz, engelimizi en alt seviyeye çekmek için büyük gayret sarf ediyor. Bu gayretlerin meyvesini de oyunda gördünüz'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber