Beylikdüzü Belediyesi'nden 'Küresel Isınma ve Türkiye'de Su' söyleşisi

Beylikdüzü Belediyesi kültürel etkinlikler kapsamında bu hafta İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zekai Şen'i ağırladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Aralık 2012 14:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde (BKM) gerçekleştirilen programda Şen, ?Küresel Isınma ve Türkiye'de Su' konulu söyleşi yaptı.

Küresel ısınma konusunda düşüncelerini paylaşan Zekai Şen, ?Ülkemizde ve dünyada küresel ısınmanın yol açacağı tehlikelere karşı alınan önlemler verim sağlamaya başlıyor. Ancak çalışmaların bunlarla sınırlı kalmaması gerekiyor. Dünyamızı temiz tutarsak yarınlara daha umutlu bakabiliriz.? şeklinde konuştu. Türkiye ve dünyadaki su kaynaklarının büyük bir bölümünün yer altında bulunduğunu dile getiren Şen, su kaynaklarının devlet ve toplum olarak koruması gerektiğini aksi takdirde gelecekte birçok sorunun yaşanabileceğini ifade etti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı adına programa katılan Başkan Yardımcısı Osman Dinç, Prof. Dr. Zekai Şen'i Beylikdüzü'nde ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, kendisine çiçek ve plaket takdim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber