Ellerini kelepçeleyip denize atladı

Tereddüt etmeden denize atlayan polisler, intihar etmeye çalaşın genci kurtardı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Aralık 2012 20:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ellerini kolunu kelepçeleyerek denize atlayan genci bu sırada o bölgede görev yapan iki çevikkuvvet polisi kurtardı. Kullandığı yöntemden mutlak ölüm için denize atladığı anlaşılan 20 yaşındaki genç polis tarafından karaya çıkarıldı.

Beşiktaş'ta ellerini ve kolunu plastik kelepçeyle bağladıktan sonra denize atlayan Mesut Çelik'i o sırada Beşiktaş Çalışma Ofisinde görevli çevik kuvvet polisleri denize atlayarak kurtardı. Soru soran basın mensuplarına çevik kuvvet polisi ' Başta insanlık gelir' dedi.

ELLERİNİ VE KOLLARINI PLASTİK KELEPÇEYLE KELEPÇELEDİ

Olay, Beşiktaş iskelesinde saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 20 yaşındaki Mesut Çelik ellerini ve kollarına plastik kelepçeyle bağladıktan sonra denize atladı.

2 POLİS TEREDDÜTSÜZ DENİZE ATLADI

Çelik'i denizde gören o sırada Başbakanlık Çalışma Ofisinde görevli çevik kuvvet polisleri hemen olay yerine gitti. Çevik polislerden Korhan Kanal ve Çetin Demirci havanın soğuk ve yağışlı olmasına aldırış etmeden denize atladı. Çelik'e ulaşan polisler hemen kıyıya getirdi. Soğuktan titreyen Çelik için bu kez polisler mont ve berelerini vererek soğuktan korumaya çalıştı. Olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekipleri Çelik'i sedyeyle ambulansa koydu. Arkadaşları Korhan Kanal'ı çevik kuvvet aracına götürürken Kanal basın mensuplarına ' Başta insanlık gelir' dedi. Çelik'in hangi nedenle yaşamına son vermeye çalıştığı araştırılıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber