Çaldıkları bilgisayara cdaptör almaya gelince yakalandılar

Edirne"de bir iş yerine çaldıkları dizüstü bilgisayara bir sonraki gün adaptör almak için gelen hırsızlar yakayı ele verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Aralık 2012 12:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, 3 Aralık günü Saraçlar Caddesi üzerindeki Türk Telekom'un satış ofisine gelen H.Ü. ve U.T., raflardaki tablet bilgisayarları inceledi. Şüphelilerinden H.Ü. kasa önüne geçerek satış sorumlusunun görüş açısını kapatırken, U.T. giriş kapısının yanındaki dizüstü bilgisayarı alıp dışarı çıktı. H.Ü., kasiyere bir şey sorduktan sonra iş yerinden çıkarak gözden kayboldu. Bir süre sonra bilgisayarın yerinde olmadığını fark eden çalışanlar, durumu polise bildirdi. Edirne Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek şüphelilerin eşkalini tespit etti. Şüphelilerin çaldıkları dizüstü bilgisayara adaptör almak için tekrar satış ofisine gelmesi üzerine şahıslardan şüphelenen yetkililer, adaptörü getireceklerini belirterek şahıslardan beklemelerini istedi ve polisi aradı. Satış ofisine gelen polis ekipleri, 2 zanlıyı gözaltına aldı.

Edirne'de bir birlikte asker oldukları tespit edilen H.Ü. ve U.T., ifadeleri alındıktan sonra askeri yetkililere teslim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber