Şehit evinde hırsızlık iddiası

ŞIRNAK'ta mayın patlaması sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen er Duyal Ceylan'ın cenazesi sırasında Mersin'deki evinde gerçekleştiği iddia edilen hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 07 Aralık 2012 18:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şırnak'ın Uludere İlçesi'ne bağlı Gülyazı Beldesi'nde geçen 19 Kasım'da meydana gelen mayın patlamasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da şehit olan İstikam Er Duyal Ceylan'ın cenazesi 1 Aralık'ta Mersin'de toprağa verildi. Şehit Ceylan'ın ailesi, 4 Aralık'ta Tece Polis Merkezi'ne giderek, cenaze sırasında evdeki tablet bilgisayar ve bir cep telefonunun çalındığını bildirdi. Ancak, evden tablet bilgisayar ile cep telefonunun ne zaman çalındığı tam olarak belirlenemedi. Bunun üzerine polis ekipleri eve giderek inceleme yaptı. Bu incelemede, parmak izine rastlanmadı, evin kapısının zorlanmadığı belirlendi. Taziyeye gelenlerin yoğunluğu sırasında bilgisayar ile telefonun çocuklar tarafından alınmış olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu bildirildi.

Şehidin anneannesi Hatice Sezgin, "Kapılarımız açıktı, kim vardı, kim yoktu bilmiyoruz. Damadın bilgisayarını, oğlumun cep telefonunu almışlar. Törenden geldikten sonra umursamadık, kimsenin günahını almak istemedik. Ama sonra baktık bazı şeyler ortada yok. O zaman anladık ki hırsız girmiş içeriye. Biz de bunun üzerine polise bildirdik" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber