Milli Eğitim Müdüründen Öğretmenlere uyarı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ekim 2005 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adıyaman'ın Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, öğretmenlere uyarılarda bulunarak, öğrencilere yakın ilgi göstermelerini istedi.

Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) salonunda her ay düzenli olarak yapılan ilk ve orta dereceli okul müdürlerinin katıldığı 'Eğitimde Kalitenin Arttırılması' toplantısı düzenlendi. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, okul müdürlerine 2005-2006 eğitim-öğretim yılında öğretmenlerin öğrencilerle daha fazla ilgilenmeleri konusunda uyarıda bulundu.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, öğretmenlerin öğrencilere yaklaşımının öğrencinin başarısında önemli rol oynadığını belirterek, "Öğretmenler tarafından çocuklara gösterilen yakın ilgi başarıyı getirir. Bir ders saati içerisinde her çocuk ile 2 dakika ilgilenilmesi yeter de artar bile. Çocuklar öğretmenlerini severlerse, arkasından başarı gelir" dedi.

Eğitimde kalitenin artırılması çalışmalarında öğretmenlerin önemli rol oynadığını sözlerine ekleyen Doğan, "Öğretmenlerimizin görevlerini yaparken gösterdikleri başarı tamamen öğrencinin başarısına ve eğitimin kalitesine yansır. Öğretmen arkadaşlarımızın başarılı olması ülkemizin geleceğinin daha parlak olmasını sağlar" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber