Rektör Güvenç öğrencilerle bir araya geldi

Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde her eğitim-öğretim yılında Rektör Prof.Dr.İsmail Güvenç'in başkanlığında düzenlenen öğrenci toplantısı, bu yıl da gerçekleştirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Aralık 2012 09:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde her eğitim-öğretim yılında Rektör Prof. Dr. İsmail Güvenç'in başkanlığında düzenlenen öğrenci toplantısı, bu yıl da gerçekleştirildi.

Konferans salonunda düzenlenen toplantıya; Rektör yardımcıları Prof. Dr. Osman Türer, Prof. Dr. İsmet Hasenekoğlu, Genel Sekreter Doç. Dr. H. Mustafa Paksoy, idari ve akademik birim yöneticileri katıldı.

Düzenlenen bu toplantının bir iletişim kanalı olduğunu kaydeden Güvenç, toplantının amacını da öğrencilerin sorunlarını kendilerinden birebir dinlemek olarak belirtti. Yaklaşık 600 öğrencinin katıldığı toplantıda Rektör Güvenç, "Bize ulaşabilmeniz amacıyla web sitemizde 'Önerim Var' bloguna girebilir, personelimizin ve öğrencilerimizin yararlanabileceği 'Rektöre Sor' bloğunu kullanabilirsiniz. Ayrıca tüm akademik birimlerimizde bulunan önerim var kutularından ya da sitemizde yer alan 7/24 ulaşabileceğiniz telefon numarasından bizimle sorunlarınızı ve önerilerinizi paylaşabilirsiniz" dedi.

Öğrenciler için sunulan çeşitli olanaklardan da bahseden Güvenç, öğrencilerin sorunlarını ve önerilerini dinledikten sonra her birini ayrı ayrı yanıtlayarak, sorunların da en kısa zamanda çözüme kavuşturulacağını vurguladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber