Yangına geç geldiği iddia edilen itfaiye görevlileri darp edildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Aralık 2012 16:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari'de yanan kamyona zamanında müdahale edilmediğini öne süren bir grup, itfaiye görevlilerini darp etti.

Alınan bilgiye göre, merkez Şehit Mehmet Ceyhan Caddesi'nde İl Jandarma Komutanlığı karşısında Cafer Yılmaz'a ait 30 AL 411 plakalı kamyon, bir anda alev aldı.

Araç sahibi ve yakınlarının durumu bildirdiği itfaiye ekipleri, olay yerine gelerek yangına müdahale etmeye başladı. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı ancak araç kullanılamaz hale gedi.

Soğutma çalışmalarının devam ettiği sırada itfaiyenin yangına zamanında müdahale etmediğini ileri süren bir grup, itfaiye aracının camını kırdı.

Daha sonra itfaiye erlerine darp eden grubun taşlı saldırısı sonucu yaralanan itfaiye eri Leşker Demir, Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olaylar, çevredeki vatandaşların müdahalesiyle sonra erdi.

Araç sahibi Cafer Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, aracını çalıştırdığı sırada, aniden aracın ön kısmının yanmaya başladığını söyledi.

Araçtan inerek durumu hemen belediyeye bildirdiğini belirten Yılmaz, ''Ancak bir saat boyunca itfaiyenin gelmesini bekledik. İtfaiye ekipleri zamanında gelip yangına müdahale etmedi. Belediye hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber