Büyükşehir Hanımlar Lokali için üye kayıtları başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Hanımlar Lokali'ne yeni üye kayıtları başlıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Aralık 2012 14:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sincan'da 2 Temmuz 2000 tarihinde hizmete açılan lokaller, şehrin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor. Lokaller, kadınların kendini geliştirmesini, yenilenmesini ve eğlenmesini amaçlıyor.

Ankara'da yaşayan 18 yaş üstü hanımların, boş zamanlarını değerlendirdiği Hanımlar Lokali, Başkent'te Ayaş'tan Pursaklar'a, Çankaya'dan Şentepe'ye 18 ayrı merkezle hizmet veriyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde, 12 yıldır uzman eğitimci ve sporcu kadrolarıyla faaliyetlerini sürdüren Hanımlar Lokali, sportif faaliyet olarak plates, step-aerobik-kondüsyon, yüzme, halk oyunları, masa tenisi, air hokey, bilardo, satranç, abolone gibi imkanlar sunuyor.

Sosyal ve kültürel faaliyetler olarak; Türk sanat müziği ve Türk halk müziği korosu, İngilizce, bilgisayar, diksiyon, resim kursları, el sanatları, takı tasarım, tiyatro gibi hobi kursları düzenleniyor. Lokallerde ayrıca; güzellik salonu, sauna, kütüphane gibi hizmetler de sunuluyor. Hanımlar, Çankaya ve Şafaktepe hanım lokallerinde bulunan yüzme havuzlarından da yararlanabiliyor.

Yıllık kayıt sistemiyle üyelerini konuk eden Hanımlar Lokali'nin 2013 yılı kayıtları başlıyor. Üye olmak isteyen Başkentli kadınlar 2 adet fotoğraf, sportif etkinlikler için sağlık raporu, kimlik fotokopisi ile lokallerde bulunan üye kayıt formunu doldurup, lokallerin fırsatlarından hemen yararlanmaya başlayabiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber