Trabzon Belediyesi'nden AKUT'a malzeme yardımı

Trabzon Belediyesi, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Trabzon Temsilciliği'ne malzeme yardımında bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Aralık 2012 15:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Belediye Meclisi'nde alınan karar gereği yaklaşık 17 bin lira tutarında ve 13 parçadan oluşan kurtarma setini AKUT Birim Lideri Mehmet Ragıp Pirselimoğlu'na teslim etti.

Başkan Gümrükçüoğlu, AKUT'un teknik donanım ve gücünü artırmak için yardımlarına devam edeceklerini kaydederek, ?Desteklerimiz her zaman sizinle. Siz insanlık için uğraşıyorsunuz. Bizler sizlere ne teknik desteği verebilirsek, bununla büyük bir mutluluk duyarız. Sizler bir şeye gönül verdiniz, o da insan kurtarmaya. Çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum.?dedi.

AKUT Birim Lideri Pirselimoğlu da katılarından dolayı Başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür ederek, ?Arkamızda olduğunuzu bilmek bizleri onurlandırıyor. Destekleriniz sayesinde bizler de başarılı işler yapmaya bundan sonra da gayret göstereceğiz. Malzeme katkılarınızdan dolayı çok çok teşekkür ediyoruz. Ekibimize verdiğiniz kurtarma seti heyelan, depremlerde kullanılan önemli malzemelerdendir. Maddi destekten daha çok gönüllü bir kuruluş olan bizlere verilecek manevi destek bizleri daha çok motive ediyor.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber