TEM'de trafik kazası: 1 yaralı

Tem otoyolunda direksiyon hakimiyetini kaybettiği aracıyla takla atan sürücü ağır yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Aralık 2012 23:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, Tem otoyolu Gaziosmapaşa mevkiinde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 34 DF 9730 plakalı aracın sürücüsü Zülküf Bilge, seyir halindeyken bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Asfaltta savrulan otomobil bir süre yalpalandıktan sonra takla atarak durabildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri, yaralı sürücüyü otomobilden çıkardı. Yaralı sürücü daha sonra ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza öncesi başka bir otomobilde aynı istikamette seyreden Bilge'nin kız kardeşi, kaza yapanın kardeşi olduğunu öğrenince hemen olay yerine geldi. Gözyaşları arasında kardeşini arayan genç kadın, görevlilere kardeşinin sağlık durumu ve hangi hastaneye kaldırıldığına dair bilgi almaya çalıştı. Sinir krizi geçiren genç kadın, daha sonra başka bir ambulansla kardeşinin kaldırıldığı hastaneye götürüldü.

Olayın görgü tanığı bir vatandaş, ?Araç önümüzdeydi. Önündeki aracı sağ tarafından sollamak isterken direksiyon hakimiyetini kaybetti ve zikzak çizerek takla attı? dedi.

Polis ekipleri, kazayla ile ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber