İçişleri Bakanı Şahin, şehit savcı Uzun'un ailesine taziye verdi

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, PKK'lı bir kadın terörist tarafından başından vurularak şehit edilen Tunceli'nin Ovacık Cumhuriyet Başsavcısı Murat Uzun'un hemşire eşi Cihan Uzun'un evini gelerek taziyede bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Aralık 2012 21:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun'un İlkadım ilçesinde oturan şehit savcı eşi Cihan Uzun ile görüşen Bakan Şahin, Murat Uzun'un geride bıraktığı 4 yaşındaki oğlu Emir Kaan, 1 yaşındaki oğlu Hakan Taner ile yakından ilgilendi.

Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için Samsun'a gelen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan ve AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ile birlikle 34 yaşında şehit edilen savcı Murat Uzun'un eşi Cihan Uzun'un İlkadım ilçesinin İlyasköy Mahallesi Volga Türkleri sokaktaki evine geldi. Aynı sokakta oturan baba Hamit Uzun ile anne Ayşe Uzun'un da bulunduğu ziyarette Bakan Şahin'in genç savcının şehit edilmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Basın mensuplarının alınmadığı 1 saatlik ziyaretin ardından Bakan Şahin, her hangi bir açıklamada bulunmadan makam aracına binerek mahalleden ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber