Ebru ışığa kavuştu

Karaköy'de, İSPARK görevlisinin otomobil park ederken ezdiği 4 yaşındaki Ebru'nun görme yetisi yaşayan minik gözleri yeniden ışığa kavuştu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Aralık 2012 09:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Baba Erdal Güren, ?Kısmen görebiliyor şuanda. Geniş bir görüş alanı olur ya hani; bu görüş alanı bizim kızımızda farklı noktalarda çerçeve şeklinde görebiliyor. Yani kısıtlı olarak görebiliyor? dedi.

35 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu edilen minik Ebru, kılcal damarlarındaki kanama yüzünden gözlerindeki görme yetisini yitirmişti. Doktorlarının tedavi sürecinde zamanla yeniden görmeye başlayacak açıklamalarının ardından iyi haber bugün geldi.

Kızının sağlık durumunun iyiye gittiğini ifade eden baba Erdal Güren, ?Kısmen görebiliyor şuanda. Geniş bir görüş alanı olur ya hani; bu görüş alanı bizim kızımızda farklı noktalarda çerçeve şeklinde görebiliyor. Yani kısıtlı olarak görebiliyor. Renkleri görmesinde zaman zaman gelgitler oluyor. Her zaman göremiyor renkleri. Odaklanma problemi var. Yürümesi aksıyor. Düzgün bir yürümesi yok şuan. Şuandaki sağlık durumu iyi. Kendine geldi çok şükür. Ayağında tam bir düzelme yok, sekiyor. Hastanede yapılan bütün tetkiklerde gözlerinde herhangi bir problem yok. Görmemesinin tek sebebi beynindeki hasardan ve beynindeki ödemden kaynaklanıyor? dedi.

?GÖZLERİMİN ÖNÜNDEKİ OLAYI ANINI BEN ANBEAN YAŞIYORUM.?

Soğukkanlı olmasına rağmen olay anını unutamadığını belirten Güren, ?O günü aklımızdan çıkarmak mümkün değil. Gözlerimin önündeki olayı anını ben anbean yaşıyorum. Bazen uyuma güçlüğü çekiyorum. İster istemez bazen aklıma geliyor ve özellikle yatmadan önce bazı problemler oluyor? diye konuşu.

?KEŞKE HASTANE SÜRECİNDE GELİP GEÇMİŞ OLSUN DESEYDİ.?

Kazaya neden olan İSPARK görevlisinin geçmiş olsun demeye gelmediğine içerlenen Erdal Güren, ?Keşke hastane sürecinde gelip geçmiş olsun deseydi. En azından bunu yapmalıydı, İnsanlık halidir, kazalar olabilir, fakat kendisinden hiçbir şekilde geri dönüş olmadı. Bu bizi çok üzdü? diyerek sitem etti.

Kamu davasının açıldığına dikkat çeken Güren, ?Şuan için ayrı bir dava açmayı düşünemiyorum. Çünkü şuan için benim tek düşüncem kızımın sağlık durumu? dedi.

?KIZIM GAYET DÜZGÜN, NEŞELİ VE EĞLENCELİ BİRİYDİ.?

Kaza olmadan önce kızının hiçbir probleminin bulunmadığına dikkat çeken Güren, kızının gayet düzgün, neşeli ve eğlenceli biri olduğunu söyledi.

Başucundan ayrılmadıkları minik Ebru'yu öpüp koklayan anne ve baba kızlarının tam anlamıyla sağlığına kavuşacağı günü bekliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber