Balkondan düşen gazeteci yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Adana'da çeşitli basın kuruluşlarında görev yapan gazeteci İsmail Özkul, dün gece evinin balkonundan düşerek ağır yaralandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Aralık 2012 15:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ambulansla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedai altına alınan gazetecinin durumumun ağır olduğu öğrenildi.

Gece geç saatlerde sigara içmek için çıktığı balkondan düşerek ağır yaralanan Özkul, Balcalı Hastanesi Reanimasyon Servisi'nde yoğun bakımda bulunuyor.

Hastane Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Cem Kağan Parsak, İsmail Özkul'un ağır beyin travması geçirdiğini, boyun omurilik kemiklerinin birkaç yerinden kırıldığını, tedavisi devam ederken 3 kez kalp krizi geçirerek solunum makinesine bağlandığını söyledi. Dr. Parsak, öncelikle hastayı hayata döndürmek için özenle tedavi uygulandığını ifade ederek "Hastanın tedavisi aynı zamanda beyin cerrahi servisi doktorları tarafından da takip edilmektedir." dedi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, İsmail Özkul ile ilgili doktorların gereken müdahaleleri yaptıklarını ve durumunun ağır olduğunu söyledi. Esendemir, ?Sevdiğimiz meslektaşımız İsmail Özkul ile dün gece beraberdik. Böyle zamansız bir haber bizleri üzdü. İnşallah en kısa zamanda iyileşir ve aramıza döner.'' diye konuştu.

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan 39 yaşındaki İsmail Özkul, Çukurova Merhaba, Kent, Çukurova Pres, Egemen, Toros gazeteleri ile AK Parti İl Başkanlığı basın bürosunda görev yapmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber