Hakkarili çocuklara İstanbul Üniversitesi'nden tam destek

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 23 Aralık 2012 10:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari Üniversitesi'nin başlattığı, Türkiye gündemine taşınan 'Hava soğuk elimi tutar mısın?' kampanyasına İstanbul Üniversitesi de destek verdi. Üniversite, öğretim üyeleri, personeli ve öğrencileriyle Hakkarili çocuklar üşümesin diye harekete geçti. Rektör Prof. Dr. Yunus Söylet, AKŞAM'a konuştu

KIŞ SERTLEŞİYOR

KAMPANYA oldukça anlamlı ve değerli. Kış giderek şiddetini arttırıyor. Bunun için elimizden geldiğince hızlı şekilde hareket edeceğiz. Hakkarili çocuklarımızın ellerini havada bırakmayacağız.Türkiye'nin en köklü üniversitesi olarak destek veriyoruz. Çocuklarımızı desteklemeye yönelik olan bu kampanyayı Sosyal Sorumluluk Araştırma ve Uygulama Merkezi'miz aracılığı ile öğretim üyelerimize, idari personelimize ve öğrencilerimize duyuracağız.

CUMAYA KADAR

KAMPANYA süresince toplanan yardımları Hakkari'deki çocuklarımıza Hakkari Üniversitesi aracılığı ile göndereceğiz. Cumaya kadar kışlık giysilerin ilk kısmını göndermeyi planlıyoruz. İstanbul Üniversitesi olarak Van depreminde de 'Van İçin Tek Yürek' kampanyası başlatmıştık. Bu tür sosyal sorumluluk kampanyalarını her zaman desteklemeye de devam edeceğiz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber