Eskişehir'de cinsel istismar iddiası

Eskişehir'de, 15 yaşındaki 2 kız çocuğuna fuhuş yaptırdığı iddia edilen 2 kişi ile bu çocuklarla para karşılığında ilişkiye girdiği öne sürülen 6 kişi gözaltına alındı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Aralık 2012 10:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ehir'de, 15 yaşındaki 2 kız çocuğuna fuhuş yaptırdığı iddia edilen 2 kişi ile bu çocuklarla para karşılığında ilişkiye girdiği öne sürülen 6 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Sakarya'da ailesiyle yaşadığı evden kaçan M.K. (15) adlı kız çocuğunun, internette tanıştığı kız arkadaşının Eskişehir'deki evine geldiği ve burada tanıştığı F.E. (15) adlı kızla arkadaş olduğu bildirildi.

M.K. ve F.E'nin, G.B. adlı erkekle tanışıp arkadaşlık kurduğu, ardından G.B'nin, evlenme vaadiyle F.E. ile ilişkiye girdiği belirtildi. G.B'nin arkadaşı M.T'nin de M.K. ile zorla ilişkiye girdiği, G.B. ve M.T'nin, kızlara zorla uyuşturucu hap kullandırdığı öne sürüldü.

Bir süre sonra, M.T'nin M.K'ye, G.B'nin de F.E'ye para karşılığında fuhuş yaptırdığı iddia edildi.

Kızların şikayeti doğrultusunda gözaltına alınan G.B. ve M.T. ile kızlarla para karşılığında ilişkiye girdiği öne sürülen S.E, Ş.T, F.T, Y.Ç, R.G, E.A,

"cinsel saldırı", "çocuğun cinsel istismarı", "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma", "fuhşa teşvik ve aracılık", "sağlık için tehlikeli madde temini" ve "tehdit" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden G.B, M.T. ve Ş.T. tutuklanarak, Eskişehir H Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Diğer şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber