Sigara içerken balkondan düşen gazeteci toprağa verildi

Adana'da evinin balkonunda sigara içerken düşerek ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden gazeteci İsmail Özkul toprağa verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Aralık 2012 17:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdikten sonra çeşitli gazetelerde çalışan ve bir süre AK Parti Adana İl Başkanlığı Basın Danışmanlığı görevini de yapan İsmail Özkul (39), 21 Aralık günü bir yerel televizyonun gecesine katıldıktan sonra merkez Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi'ndeki evine gitti. Özkul, sigara içmek için 1. kattaki evin balkonuna çıktı. Özkul, sigara içerken iddiaya göre dengesini kaybedip yere düştü. Ailesi sesi duyarak balkona çıktığında Özkul'un yerde yattığını gördü. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Özkul, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Özkul'un cenazesi, bugün yakınları ve meslektaşları tarafından alınarak Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ne getirildi. Burada Özkul için tören düzenlendi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir, çeşitli yerel gazetelerde çalışan İsmail Özkul'un basın camiasında sevilen biri olduğunu belirtti. Özkul ile olaydan önce yerel bir kanalın düzenlediği gecede sohbet ettiklerini ifade eden Esendemir, "Adana basınında ahlakıyla, dürüstlüğüyle, onurlu duruşuyla örnek olmuş, çok sevdiğimiz bir kardeşimizdi. Bu mesleğin en çok cefasını çekti. Sefasını süreceği zaman aramızdan ayrıldı. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve dostlarına başsağlığı diliyorum. Sözün bittiği noktadayız, acımız sonsuz. Mekanı cennet olsun" diye konuştu.

Özkul'un çalıştığı gazetenin sahibi Murat Yıldız ise, Özkul'un çok dürüst ve çalışkan biri olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından Özkul için meslektaşları dua okuyarak, helalleşti. Törenin ardından Özkul'un cenazesi önce evine, daha sonra toprağa verilmek üzere Buruk Mezarlığı'na götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber