'Tillo'nun Yıldızları' projesi hayata geçiriliyor

Siirt Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Tillo Yıldızları' projesi kapsamında genç kızlara ücretsiz dershane desteği vererek, çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2012 17:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Projenin hayata geçirilmesi dolayısıyla verilen tanıtım yemeğinde konuşan Vali Ahmet Aydın, projede emeği geçenleri kutladığını söyledi. Siirt Emniyet Müdürlüğü'nün bir yıl içinde yaklaşık 20 bin öğrenciye ulaştığını belirten Aydın, "Valiler toplantısında bu çalışmaları İçişleri Bakanımıza da arz ettim. O da çok beğendi, emeği geçen herkesi kutluyor ve teşekkür ediyorum" dedi.

Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu da, projenin geçen yıl yalnızca polis olmak isteyen genç kızlar için uygulandığını ve başarılı olduğunu vurguladı. Emniyet Müdürü Ekizoğlu, "Bu yıl projeyi biraz daha genişlettik. Yüksek öğrenimlerine devam etmek isteyen 112 genç kızımızı kapsayan bu projede ücretsiz dershane desteğinin yanında geziler ve çeşitli etkinlikler olacaktır. Bu projeyi geçen yıl Diyarbakır Emniyet Müdürümüz Recep Güven zamanında uygulanmıştı." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber