Kaybolan çeyizlerini el ilanlarıyla arıyor

Denizli'de, ev taşırken çeyizlerinin bir kısmını kamyondan düşüren çift, otobüs duraklarına astığı ilanlarla kaybolan çeyizlerini arıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2012 20:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Henüz iki yıllık evli olan Ramazan-Dudu Sönmez (23) çifti, Bağbaşı Mahallesi'ndeki evlerinden Zeytinköy'deki yeni evlerine taşınmak için kamyon kiraladı. Eşyalarını toparlayan genç çift, en üste de Dudu Sönmez'in yıllardır kendi elleriyle işlediği çeyizini bir bohçaya sararak koydu. Yolda ilerlerken Dudu Sönmez'in içinde kanaviçe, dantel gibi el emeğiyle yaptığı çeyiz eşyalarının bulunduğu bohça yola düştü. Kamyonun içinde oldukları için düşen bohçayı göremeyen çift, şimdi her yerde kaybolan çeyizi arıyor.

Düşen çeyizin maddi değerinin 2 bin TL olduğunu belirten Ramazan Sönmez, şöyle konuştu: ?Eşim yıllardır el emeği göz nuru ile çeyizini hazırlamıştı. Biz düşen çeyizi maddi değerinden çok manevi değeri için arıyoruz. Şimdiye kadar bakmadığımız sokak kalmadı. Son olarak otobüs duraklarına yazılar asarak çeyizi gören ya da duyanların haber vermesini istedik. Eğer düşen çeyizimizi gören duyan varsa Allah rızası için bize ulaşsın?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber