Vali, Birlik maaşını bağışladı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 26 Aralık 2012 00:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısında konuşan Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, aylık 2 toplantı bedeli olan 603 Türk Lirası değerindeki huzur hakkı (Toplantı) ücretini görev süresince köylere daha iyi hizmet yapılması için Birliğe bağışladığını söyledi. Bundan sonra Vali Şahin'in her ay alacak olduğu toplantı ücreti tutarı 603 Türk Lirası Birliğe bağışlanacak.

Merkez İlçe KHGB Meclisinin 2012 yılı 2. Olağan toplantısı dün Vali Dursun Ali Şahin başkanlığında Valilik Konferans Salonunda yapıldı.

Toplantıya Vali Dursun Ali Şahin, İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, İl Genel Meclis Üyeleri Av. Behice Çavuşoğlu, Mehmet Aksu ve köy muhtarları katıldı. Toplantıda gündemdeki maddeler görüşüldü.

Toplantıda bir açıklama yapan Vali Şahin, ? Senin de Köyünde 1m Yolun Olsun? kampanyasına merkez muhtarlarının ilgi göstermediğini belirterek muhtarlara sitemde bulundu. Sadece devletin imkanlarıyla köy yollarının kısa süreçte bitmeyeceğini dile getiren Vali Şahin, ?Diğer ilçelerimizdeki muhtarlarımız bu kampanyaya katılarak daha fazla yol yapma imkanına kavuştular. Ama sizlerin bu konuda gayretlerini göremedim. Hep devletten beklemeyelim. Birazda sizin desteğiniz olsun. Siz bize 1 adım gelirseniz biz size 3 adım geliriz. Köyde her konuda birlik beraberliğimizi sağlayarak çalışmalarınızı sürdürün. Siz birlik beraberlik içinde olursanız bizlerde İl Genel Meclisiyle beraber sizlerin yanınızda oluruz. Köyünüzü altın-pırlanta yapmak sizin elinizde. Özel İdarenin yapacağı 300-400m'lerle yolunuz bitmez. Ama sizin katkınız olursa daha fazla yol yapma imkanına kavuşursunuz. ? Senin de Köyünde 1m Yolun Olsun? projesine sizin de katkınızın olabilmesi için projeyi 6 ay daha uzatıyorum ve her muhtarı da bu konuda faal çalışmaya davet ediyorum.?dedi.

Vali Şahin, ayrıca Merkez İlçe KHGB Başkanı sıfatıyla aylık 2 toplantı bedeli olan 603 Türk Lirasını görev süresince köylere daha iyi hizmet yapılması için Birliğe bağışladığını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber