Soyguncu market sahibini bıçaklayarak hastanelik etti

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir marketi soymak isteyen 2 şüpheli, direnen market sahibini kolundan bıçaklayarak kaçtığı anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Aralık 2012 16:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, cuma günü gece yarısı Alanya- Mersin Karayolu Zamanaoğlu Bulvarı üzerinde bulunan Güleç Market'te meydana geldi. Markete soygun amacıyla giren ve kimliği henüz belirlenemeyen 1 kişi, market sahibi Murat Güleç'e kasadaki parayı vermesini istedi. Hırsızın isteğini kabul etmeyen market sahibi Murat Güleç'e bıçakla saldıran hırsız soyguncu ortalığı birbirine kattı. Dışarıda 1 kişinin de gözcülük yaptığı saldırı olayında, Murat Güleç sol kolundan aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. Saldırgan daha sonra bıçağı Murat Güleç'in koluna saplayarak gözcülük yapan arkadaşıyla birlikte kaçtı. Kanlar içerisinde kalan Murat Güleç, kolundaki bıçağı çıkardıktan sonra, işyerinin üst katında oturan eşi tarafından hastaneye götürüldü.

Marketi kapatmaya hazırlandığında olayın gerçekleştiğini ifade eden Güleç, bu sırada içeriye elinde bıçak bulunan, yüzü kırmızı bez parçasıyla örtülü, kapüşonlu mont giyen bir genç girerek para isteyip bir anda saldırdığını söyledi. Karşı koyduğu saldırganın kolundan 4 kez bıçakladığını belirten Güleç, koluna saplanan bıçağı çıkartıp saldırganı kovaladığını kaydetti. Güleç saldırganın hiçbir şey alamadan kaçtığını ifade etti.

Güleç'in yaralandığı saldırı anı işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber