Küçükaydın, Kocavezir esnafının derdini dinledi

AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, her yıl yağışlar sonrası iş yerleri sular altında kalan Kocavezir İş Merkezi esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Aralık 2012 16:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ali Küçükaydın, iş merkezindeki esnafların 14 yıldan bu yana süren iş merkezinin bodrum katındaki su basması meselesiyle ilgili sorunları için kendisini aradıklarını hatırlattı. Adana'ya geldiğinde ziyaret edeceğini söylediğini kaydeden Küçükaydın, bu esnafların yanına giderek dertlerini dinledi.

Küçükaydın, "Sorunlarınızı gerek oda başkanları ile gerekse ilçe ve büyük şehir belediye başkanlarıyla görüşeceğim. Ne yapılabilir konusunda görüşlerini soracağım. Bu iş merkezini bodrum katı her yağmurdan sonra su basıyorsa bunun çözümü gerekir. Esnaf sular altında iş yapamaz, çalışamaz." dedi. Küçükaydın, buradaki tablo oldukça vahim, buranın mevcut hali ile devam etmemesinin gerektiğini belirtti. Kocavezir İş Merkezi esnafları, her yıl bu sorunları yaşadıklarını çözüm üretilmesi konusunda ise yeterli çalışmanın yapılmadığını dile getirdi.

Yaş meyve sebze satıcıları ise daha önce kendi tapulu yerlerinin kamulaştırıldığını kişi başı 15 bin lira ödendiğini anlatan Yerebatan, "Bilirkişi raporlarında eski yerimizin değeri 15 bin lira olarak belirlendi. Esnaflara bu karar neticesi para ödendi. Daha sonra ise dava açıp bu paranın fazla ödendiği ileri sürüp icra kanalıyla geri istediklerini, esnafın sorunlarının çözüme kavuşturulmasını isteyerek "Bizi her sene yağmurlardan sonra yaşadığımız sıkıntılardan kurtarın." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber