Şekerbank ile GESOB arasında güç birliği anlaşması

Şekerbank, Giresun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (GESOB) ile ?Üreten Paket? protokolü imzaladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Aralık 2012 17:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

GESOB'da gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Şekerbank Giresun Şube Müdürü Sema Yüksel, "Üreten Paket"in bankacılık işlemlerinde yüzde 50'ye, kredi faizlerinde ise yüzde 20'ye varan oranlarda indirim avantajı sağladığını söyledi.

Yüksel,"Protokol kapsamında kullanılacak kredilerde 4 ay taksit erteleme imkanı da bulunuyor. Banka ayrıca Üreten Paket ile vergi ve hukuk danışmanlığı gibi diğer bir dizi alanda esnaf ve küçük işletmelerin iş yaşamlarını kolaylaştıracak hizmetler sunuyor." dedi. İşletmelerinin ödeme planlarını kendilerinin belirleyeceğini anlatan Yüksel, sözlerini şöyle sürdürdü: "Esnaf ve küçük işletmeler, Şekerbank'ın Üreten Paket hizmetinde, ödeme planlarını kendileri belirleyerek kredilerini kolayca çekebiliyorlar. Ayrıca kredinin faiz oranını da kendileri seçebiliyorlar. Havale, EFT ödemeleri ve diğer bankacılık işlemleriyle, masraf ve komisyonlarda yüzde 50'ye varan indirim ve 60 aya varan vade seçenekleri ile üreten paket, hedef kitlesine göre altın, gümüş ve standart olmak üzere üç farklı paket halinde sunuluyor."

Sema Yüksel, banka olarak en uygun ve uzun vadeli kaynaklarını, en önemli müşteri segmenti olarak gördükleri esnaf ve küçük işletmeler için kullandıklarını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber