İki arkadaş, evlerinde ölü bulundu

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde iki yakın arkadaş, evlerinde ölü bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Aralık 2012 20:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, dün gece Çorlu'ya bağlı Türkgücü köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Türkgücü köyünde ikamet eden İsmail Ardar (41) ve çocukluk arkadaşı olan aynı yaştaki Faik Aydoğdu'nun evinde evinde alkol aldı. Ardar daha sonra evden ayrılarak kendi evine gitti. Ağabeyi İsmail Ardar'ı uyandırmak için sabah saatlerinde eve gelen kardeşi K.A., ağabeyini yerde yatar vaziyette buldu. Jandarma ve sağlık ekiplerine haber veren K.A. yardım istedi. Olay yerine ulaşan jandarma ekipleri yaptıkları incelemede Ardar'ın öldüğünü tespit etti.

Ardar'ın gece arkadaşı Faik Aydoğdu'nun evinde olduğunu öğrenen jandarma ekipleri, aynı sokak üzerindeki Aydoğdu'nun evine gitti. Kapıyı çalan ekipler, açılmayınca kapıyı kırarak içeri girdi. Faik Aydoğdu'yu da yerde yatar vaziyette bulan jandarma ekipleri, bu kişinin de hayatını kaybettiğini tespit etti.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Aydoğdu ve Ardar'ın cesetleri incelenmek üzerine Çorlu Devlet Hastanesi Morguna, oradan da kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Faik Aydoğdu'nun evinde inceleme yapan jandarma ekipleri, çok sayıda alkol şişesine el koydu.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber