Bitlis'in ilk ve tek haftalık gazetesi 'Gazete 13' 13 yaşına girdi

Bitlis ve ilçelerinde haftalık renkli olarak yayımlanan 'Gazete 13' gazetesi, 13. kuruluş yıl dönümü ve 100. sayısının sevincini, okurları ve sevenleriyle kutladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Aralık 2012 12:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bitlis basınında 13 yılı geride bırakan 'Gazete 13' gazetesi, 13. kuruluş yıl dönümü ve 100. sayı nedeniyle yeni gazete bürosunda kutlama etkinliği düzenledi. Kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Gazete 13 okurları ve sevenlerinin katılımıyla düzenlenen program kapsamında, gazetenin Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası binası arkasındaki yeni bürosunun da açılışı yapıldı.

Açılış töreninde konuşan Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, ?Yayın hayatına başladığı günden bugüne, yerel basınımızın güzide bir temsilcisi olarak önemli bir hizmeti yerine getiren Gazete 13 gazetesinin tüm yönetici ve çalışanlarını, kuruluş yıldönümünüz vesilesiyle tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.? ifadelerini kullandı.

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Dağdağan ise ?Bölge basınımızın güzide kuruluşlarından Gazete 13 gazetesinin 13. kuruluş yıl dönümünü kutlar, ilçemizin sosyal ve kültürel yaşantısında halkımızın duygularına tercüman ve düşüncelerine ses olması temennisiyle gazete çalışanlarına sağlık ve başarılar dilerim.? dedi.

Gazete 13 Genel Yayın Yönetmeni Fettah Yeşilyaprak da kendilerini en mutlu günlerinde yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Bitlis basınında 13 yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Yeşilyaprak, yerel basının zorlu şartlarında özveriyle çalıştığını ifade etti. Yeşilyaprak, şöyle konuştu: "Zorlukların bizi yıldırmasına izin vermeden, toplum menfaatlerinin en önde gelen savunucusu olduk. Bizlere destek veren okuyucularımıza, bundan sonra da en iyi gazetecilik hizmetini vermek için elimizden gelen her türlü çabayı yılmadan göstereceğiz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber