Kamu hastaneleri yılbaşına hazır

Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Hasan Rıza Aydın, yılbaşı nedeniyle alınan sağlık tedbirleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Aralık 2012 21:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Hasan Rıza Aydın, Yılbaşı nedeniyle alınan sağlık tedbirleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Yılbaşı süresince vatandaşların sağlıklarıyla ile ilgi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı, olaylara anında müdahale etmek için gerekli sayıda personel görevlendirildiğini söyleyen Genel Sekreter Op. Dr. Hasan Rıza Aydın, "Yılbaşı süresince vatandaşlarımızın sağlıkla ilgili sorunları ve meydana gelebilecek her türlü olumsuz sağlık olaylarına karşı anında müdahale etmek amacıyla hastanelerimizde yeteri kadar nöbetçi personel görevlendirilecektir. Ayrıca her türlü olaya karşı personelimizin takviyesi sağlanacak, vatandaşlarımızın hastanelerden hizmet alırken sıkıntı yaşamaması için meydana gelecek olumsuzluklarda destek sağlayacak sağlık personeli hazır bulundurulacaktır" dedi.

Samsun kamu hastanelerinde yıl başı akşamı için yeterli sayıda ekip ve teçhizatlarında hazır olduğunu söyleyen Op. Dr. Hasan Rıza Aydın, "Devlet hastaneleri, acil servisleri, acil müdahaleler için yeterli ekip ve teçhizatlar hizmete hazır hale getirilmiştir. Ayrıca İl Sağlık Müdürlüğümüz, Halk Sağlığı Müdürlüğümüz ve 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliği ile koordineli bir şekilde çalışılarak vatandaşlarımızın Yılbaşını huzur içerisinde geçirmeleri sağlanacaktır. Bu vesile ile ülkemiz, milletimiz ve ilimiz için güzel gelişmelerin yaşandığı 2012 yılını geride bırakarak, 2013 yılına girmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. 2013 yılının, kentimize, ülkemize ve tüm insanlık alemine iyilikler ve güzellikler getirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirmeleri diliyorum" diye konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber