Kaza yaptı, hastaneyi birbirine kattı

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, bir eğlence yerinde alkol aldıktan sonra kaza yapan ve yaralanan 24 yaşındaki M.T.B., alkol kontrolü yaptırmamak için hastaneyi birbirine kattı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 31 Aralık 2012 13:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, bir eğlence yerinde alkol aldıktan sonra kaza yapan ve yaralanan 24 yaşındaki M.T.B., alkol kontrolü yaptırmamak için hastaneyi birbirine kattı. Polisler, yaralıyı güçlükle sakinleştirdi.

Kaza, saat 06.30 sıralarında Orhangazi-İznik karayolundaki bir inşaat malzemeleri satan işletme önünde meydana geldi. M.T.B., 16 ZP 016 plakalı otomobiliyle İznik yolu üzerindeki bir eğlence mekanına gitti. Burada uzun süre kalan ve alkol aldığı öne sürülen M.T.B., sabaha karşı otomobiliyle dönerken Orhangazi girişinde kontrolü yitirince araç, yol kenarındaki bir elektrik direğine çarptı. Kazada otomobil hurdaya döndü, M.T.B. yaralandı. Çağrılan ambulansa konulan sürücü Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılırken sağlık ekipleri ve polisle tartıştı. Alkol muayenesi yaptırmak istemeyen ve alkolmetreye üflememekte ısrar eden M.T.B., polise de hakaretler yağdırdı. Polisler tarafından güçlükle zapt edilen M.T.B. Orhangazi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. M.T.B.'ın alkol oranı alınan kan ile belirlenecek. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber