Polise rehabilitasyon merkezi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Kasım 2005 14:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'de inşaatı süren Emniyet Müdürlüğü Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin 8 ay sonra tamamlanarak hizmete gireceği bildirildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü İnşaat Emlak Şube Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Narlıdere İlçesi'nde inşaatı süren rehabilitasyon merkezinin kaba inşaatının tamamlandığı ve binanın içindeki ince işlerin yapımına başlandığı bildirildi.
Kaba inşaatına 1.5 milyon YTL harcanan, bina içindeki ince işleri de 2.5 milyon YTL'ye ihale edilen rehabilitasyon merkezinin inşaatının 8 ay içinde tamamlanarak hizmete girmesinin planlandığı öğrenildi.

Narlıdere'de orman ve deniz manzaralı arazide inşaatı süren İzmir Emniyet Müdürlüğü Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin 12 bin metrekare büyüklüğündeki arazi üzerinde 9 katlı olacağı, 60 oda, 2 eğitim salonu, fitness center, sauna, doktor odaları, tenis kortu, kapalı ve açık yüzme havuzlarının bulunacağı bildirildi.

TÜM EGE YARARLANACAK

İzmir Emniyet Müdürü Halil Tataş, yapımı süren İzmir Emniyet Müdürlüğü Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde, malul ve gazi polisler, şehit polis eşleri ve çocukları ile psikolojik ihtiyacı olan mevcut polislerin tedavi görerek, rehabilite edileceğini söyledi.

Rehabilitasyon merkezinin sadece İzmir değil, Ege Bölgesi'nde görev yapan polislere hizmet vereceğini hatırlatan Tataş, şöyle konuştu:

?Hayırsever işadamı Salih İşgören, merkezin yapımı için 1.5 milyon YTL bağışladı. Geliri bu binanın yapımına harcanması için düzenlediğimiz piyango biletlerinden de 1.2 milyon YTL gelir elde ettik. İzmir'de polis için eğitim ve rehabilite binalarına ihtiyacımız var. Dolayısıyla bu merkez tamamlanınca malul ve gazi polisler, şehit polis eşleri ve çocukları ile psikolojik ihtiyacı mevcut polisler rehabilite edilebilecek.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber