Denizli Belediyesi, Umutkent-1'e sosyal tesisler yapacak

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Umutkent-1 sakinlerinin istekleri doğrultusunda Umutkent-1 Sosyal Tesisi projesinin yapımına başlayacaklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Aralık 2012 14:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Umutkent-1 sakinlerinin istekleri doğrultusunda Umutkent-1 Sosyal Tesisi projesinin yapımına başlayacaklarını söyledi. Zolan, Umutkent-1 Sosyal Konutları'nı, başkan yardımcıları ve daire müdürleriyle birlikte ziyaret ederekbir toplantı yaptı. Toplantıya site sakinleri, yöneticileri ve diğer vatandaşlar katıldı.

Başkan Zolan, aynı yere birkaç ay önce de geldiğini, o zaman aldığı taleplerin değerlendirildiğini ifade etti. Bölgenin en büyük ihtiyacının sosyal tesis olduğunu belirterek, ?Önceki toplantıda bize söylediklerinin hepsini arkadaşlarımızla değerlendirdik, üzerinde çalışarak projelendirdik. Bugün de yapmak istediklerimizi size aktarmaya geldik. Sıkıntılarınızın başında alışveriş yapabileceğiniz, ihtiyacınızı karşılayacak bir tesis eksikliği geliyordu. Site kenarındaki boş alana bu tesisi yapacağız. İçinde sizin her türlü ihtiyacınızı karşılayacak işyerleri olacak. Market, berber, kahvehane, pide salonu, internet salonu, PTT gibi işyerleri yapılarak sizlere hizmet edecek. Öte yandan site içine pazaryeri talebi iletilmişti. Pazaryerinin site içine yapılmasına sıcak bakmıyoruz. Sitede pazaryeri yapılırsa buradaki doku bozulur. Pazar esnafının malları indirmeleri, satış sonrası toplanmaları haftanın iki üç günü size olumsuzluk olarak yansır. Bu nedenle site içi yerine, bölgedeki herkesin faydalanacağı yaklaşık 300-400 metre uzaklıktaki alana yapacağız. Bu arada pazaryeri faaliyete geçinceye kadar Yenişehir Pazaryeri'ne giden servislerimizi site içinden geçireceğiz. Site içi ağaçlandırma, fitnes aletleri gibi isteklerse sosyal tesis yapımı aşamasında karşılanacak.? dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Zolan, site sakinleriyle birlikte projenin uygulanacağı alanları gezdi. Bu arada birçok site sakini, Zolan'ı çaya davet etti. Zolan, bir vatandaşın evine misafir olarak çay içti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber