Yazdığı mektupla Vali'yi duygulandırdı

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, bir okulu ziyareti sırasında tanıştığı ortaokul 1.sınıf öğrencisi Hafize Çoban'ın, kendisini duygulandıran bir mektup yazması üzerine öğrenciyi evinde ziyaret etti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Ocak 2013 21:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, bir okulu ziyareti sırasında tanıştığı ortaokul 1. sınıf öğrencisi Hafize Çoban'ın, kendisini duygulandıran bir mektup yazması üzerine öğrenciyi evinde ziyaret etti.

Yaklaşık 1 ay önce önce Sebahat-Osman Yalçınkaya Ortaokulu'nu ziyaret eden Vali Çakacak, burada ortaokul 1. sınıf öğrencisi Hafize Çoban (11) ile bir süre sohbet etti.

Çakacak, "büyüyünce ne olmak istiyorsun-" sorusuna "Hakim olmak istiyorum" cevabı aldığı küçük kızı makamına davet etti.

Vali Çakacak'ı ziyarete gidemeyen Çoban, bir mektup yazarak dilek ve temennilerde bulundu. Üzerinde 'Bu mektubu validen başka kimse okumasın' diye yazan mektubu okuyan Vali Çakacak, Hafize Çoban'ı Mehtap Tepesi'ndeki evinde ziyaret etti.

Hafize Çoban, Vali Çakacak'ı evlerinin önünde ailesi ile birlikte karşıladı.

Kendisine mektup yazan öğrenciyi evinde ziyaret etmeyi istediğini belirten Vali Özdemir Çakacak, ziyarette şöyle konuştu:

"Hafize'yi okulda Çalışkan bir çocuk olarak gördüm. 'Bu Çalışkan kızımızı, Hafize'yi evinde bir ziyaret edeyim' dedim. O bana mektup yazdı. Ben, 'o mektuptan sonra Hafize'yi ziyaret etmem şart' dedim."

Ziyaretinde, Küçük Hafize'nin gelişim bozukluğu rahatsızlığı olduğunu öğrenen Vali Çakacak, onun bu rahatsızlığıyla da yakından ilgileneceğini söyledi.

Sevinçli ve heyecanlı olduğu gözlenen Hafize Çoban da, Vali Çakacak'ın evlerine gelerek kendisini ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Çoban, "Beni çok mutlu etti. Allah da onu mutlu etsin. Ben bu duruma çok sevindim" dedi.

Vali Çakacak, ziyaretinde küçük Hafize'ye okulda beraber çektirdiği fotoğrafları, kitap seti ve pasta hediye etti.

Hafize Çoban'ın Vali Çakacak'a yazdığı mektubun içeriği ile ilgili bilgi verilmedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber