Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şube sayısı beşe yükseldi

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde daha önce üç olan şube sayısı beşe yükseldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ocak 2013 09:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sayının beşe yükselmesinin ardından Fethiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne Esma Çelik ve Timur Ergün görevlendirildi.

Daha Önce üç Şube Müdürü kadrosu bulunan Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Şube Müdürü sayısı yeni yapılan düzenlemenin ardından iki kişi daha arttırılarak beşe yükseltildi. Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan Tacettin Aldemir, Metin Delibaş ve Akif Usta ile birlikte Timur Ergün ve Esma Çelik'inde görevlerine başlamasının ardından bundan böyle Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde 5 Şube Müdürü görev yapacak. Arttırılan bu iki Şube Müdürlüğü kadrosuna görevlendirilen Karadere ortaokulunda Türkçe Öğretmeni olarak Görev yapan Esma Çelik ile Zübeyde Hanım Anaokulunda Rehber Öğretmen olarak görev yapan Timur Ergün Şube Müdürlüğü görevlerine başladı.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin ?31 Aralık 2012 tarihi itibari ile Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde üç olan Şube Müdür sayısı Bakanlığımızın yeni kadro ihdasına göre beşe çıkartıldı. 31 Aralık tarihi itibari ile de Zübeyde Hanım Anaokulu Rehber Öğretmeni Timur Ergün ve Karadere Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Esma Çelik Şube Müdürü olarak görevlendirildiler. Fethiye'de hizmetlerin daha sağlıklı, daha iyi yürütülmesi için bu arkadaşlarımızın gelişi ve yeni fikirlerin ortaya çıkması ile Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü bir adım daha ileriye götüreceklerine inanıyorum. Arkadaşlarımız şuanda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğündeki Şube Müdürlüğü görevlerine başladılar. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber