Haber alamayınca...

Kadın garson, evinde kanlar içinde ölü bulundu

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 05 Ocak 2013 13:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Haber alamayınca...

AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde, 32 yaşındaki Şükran Yener, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Yüzü kanlar içindeki Yener'in kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılacağı bildirildi.

Dün saat 18.30 sıralarında, '155 Polis İmdat' ihbar hattını arayan bir kişi, Cumhuriyet Mahallesi, Zeybek Apartmanı'nın 3'üncü katında oturan Şükran Yener'den uzun süreden bu yana haber alamadıklarını bildirdi. İhbar üzerine eve gelen polis ekipleri, ışıkların yanmasına rağmen evin kapısını açan olmaması üzerine şüphelenip, çilingir çağırdı. Çilingir yardımıyla eve giren polis ekipleri, bir barda garson olarak çalışan Yener'i, yerde yüz üstü kanlar içinde yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, yüzü kanlar içindeki genç kadının öldüğü anlaşıldı. Polis, evin giriş kapısında da 2 ayrı yerde kan izine rastladı. Yener'in 3 gün önce ölodüğü değerlendirilirken cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemesi ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Polisin, daha önce barlarda garson olarak çalışan Yener'in, bir süre birlikte olduğu, 2 çocuk babası, minibüs tamircisi, 40 yaşındaki İsmail Göbel'i ifadesine başvurmak üzere aradığı bildirildi. Yener'in evlilik hayali kurduğu Göbel'den bir süre önce kendisine şiddet uyguladığı için şikayetçi olduğu ifade edildi.

Komşuları, 5 ay önce apartmanlarına taşınan Yener'i en son 10 gün önce evinin önünde kolunda iki kişiyle taksiden inerken gördüklerini belirterek, "Birlikte yaşadığı biri vardı. O da yaklaşık 3 aydır gelmiyor. En son gördüğümüzde, genç kadınla ayrıldıklarının söylemişti" dedi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber