Araçlar kullanılamaz hale geldi, kimsenin burnu bile kanamadı

Bursa'da meydana gelen trafik kazasında iki araç kullanılmaz hale gelirken, araçların içerisinde bulunanların burnu bile kanamadı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ocak 2013 11:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Araçlar kullanılamaz hale geldi, kimsenin burnu bile kanamadı

Kaza, saat 23.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Fomara kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 K 0616 plakalı araç sürücüsü Emrah Sevil, yerlerin yeni yağan yağmurdan dolayı kaygan olması nedeni ile aynı istikamete seyir halinde olan 16 YS 921 plakalı Meliha Cingöz yönetimindeki araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi 16 YS 921 plakalı araç yolun ortasında yan vaziyette kalırken, Emrah Sevil idaresindeki araç ise orta refüjdeki ağaç ve tel örgülere çarparak durabildi. Çarpışmanın etkisi ile iki araçta kullanılmaz hale gelirken, araçlarda bulunan kişilerin burnu bile kanamadı. Her ihtimale karşın olay yerine gelen İtfaiye ekipleri ve 112 Acil Servis ekipleri araçları ve araçlardakileri kontrol ettikten sonra olay yerinden ayrıldılar.

Yaşanan kazada 16 YS 921 plakalı araçtaki bayan uzun süre kazanın şokunun üzerinden atamazken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber