13 Ocak 2013'den önemli gündem başlıkları

Haber Giriş : 13 Ocak 2013 08:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti'de düzenlenen Hukuki ve Siyasi İşler Başkanları Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı'na katılacak.

2- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, partisinin teşkilat içi eğitim programına katılacak. Programda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem de bulunacak.

3- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam'da basın toplantısı yapacak, partisinin il başkanlığını ziyaret edecek.

4- Arap Birliği dışişleri bakanları, Suriyeli sığınmacıların durumunu görüşmek üzere Kahire'de olağanüstü toplanacak.

5- Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubu ikinci hafta maçlarında Sivasspor, Bursaspor ile 1461 Trabzon, Fenerbahçe ile karşılaşacak.


Cihan Haber Ajansı Gündemi

POLİTİKA

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti'de düzenlenen Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı'na katılacak. (10.00)

- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, partisinin Adana'da düzenlediği 'Teşkilat içi Eğitim Programı'na katılacak. (10.00)

- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, partisinin Zonguldak İl Danışma Meclisi Toplantısı'na ve siyaset akademisi ödül törenine katılacak. (13.30)

- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, Kırşehir'de şehit ailelerini ziyaret edecek, partisinin il danışma meclisi toplantısına katılacak.

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam'da MYK üyeleri ve milletvekillerinin katılımıyla gerçekleşen kampın ardından basın toplantısı yapacak. (13.00)

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Beyoğlu Halıcıoğlu Mahallesi İrtibat Bürosu açılışını yapacak. (13.00)

- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Anadolu Gençlik Derneği Adana il binasında basın toplantısı düzenleyecek. (12.30)

DÜNYA

- KKTC'nin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, ölümünün birinci yıldönümünde mezarı başında anılacak. Ayrıca Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi'nde de anma töreni düzenlenecek.

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 6 gün sürecek olan Çin ziyaretine başkent Pekin'den başladı. Çin Komünist Partisi'nin davetlisi olarak ülkeye gelen Kılıçdaroğlu, Pekin, Şanghay ile Şincan Uygur Özerk Bölgesi'nin merkezi Urumçi'de bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunacak.

Erbil'i ziyaret eden Türk gazeteciler Ömer Laçiner ve Murat Belge, Paris'te gerçekleşen olayın görüşmeleri baltalamak amacıyla yapıldığını söyledi.

- Mısırlı gazeteci yazar Fehmi Hüveydi, Arap Baharı'nın Suriye'de son bulacağı fikrine katılmadığını söyledi. Hüveydi, "Arap Baharı, Suriye'de tamamlanmaz. Diğer tüm Arap ülkelerine yayılacak." dedi.

GÜNCEL

- Dünya Ehl-i Beyt Vakfı ve Eyüp Belediyesi Feshane Kültür Merkezi'nde halka aşure dağıtacak. (13.00)

- Rizeliler Derneği, Esenler'de Hamsi festivali düzenleyecek. Festivalde 25 bin kişiye hamsi dağıtılacak. (12.00)

SPOR

- Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 2. maçlarında Sivasspor-Bursaspor ve 1461 Trabzon-Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. (15.30/20.30)

- Beko Basketbol Ligi'nde 15. hafta maçlarına Beşiktaş-Mersin Büyükşehir Belediyesi, Banvit-Aliağa Petkim ve Fenerbahçe Ülker-Olin Edirne karşılaşmalarıyla devam edilecek. (15.30/16.00/17.30)

- Profesyonel lig takımlarının transfer çalışmaları ve ikinci yarı hazırlıkları takip edilecek.

AA-CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber