Genelkurmay'dan gaziye sürpriz doğum günü

Şırnak'ta terör saldırısı sonucu bacağını kaybeden piyade başçavuş Katrancı, GATA'da alındığı ameliyat sonrası doğum günü sürpriziyle karşılaştı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Ocak 2013 12:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Genelkurmay'dan gaziye sürpriz doğum günü

ANKARA - Fatma Can

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi kırsalında terör örgütü üyelerinin döşediği mayına basarak sol bacağını kaybeden komando başçavuş Polat Katrancı, aynı zamanda doğum günü olan 21 Ocak tarihinde GATA'da ameliyata alındı. Ameliyat sonrası genç gazi için sürpriz doğum günü organize edildi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'i temsilen Genelkurmay Genel Sekreteri Tuğgeneral M. Metin Özbek, doğum gününü kutlamak ve başarılı geçen ameliyatın ardından durumunu yakından görmek amacıyla Katrancı'yı ziyaret etti. Ziyarette Katrancı, doğum günü pastası kesti.

Geçen yıl 29 Ekim'de yaşanan olayda, kopan bacağını eline alarak helikopter bekleyen Başçavuş Katrancı, daha sonra ''Asıl kahramanlar beni tahliye noktasına taşıyan arkadaşlarım, o tepeye inen pilot ve 'Size ölmeyi emrediyorum' diyen tugay komutanımdır'' sözleriyle adeta kahramanlığın tarifini yapmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber