Yangına uykuda yakalanan yaşlı kadını polis kurtardı

Iğdır’da 2 katlı evin çatı katında çıkan yangın yaşlı kadını yatağında yakaladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ocak 2013 09:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yangına uykuda yakalanan yaşlı kadını polis kurtardı

Iğdır’da 2 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın çevrede bulunan vatandaşlara korku dolu dakikalar yaşattı.

Edinilen bilgilere göre, gece saat 24.30 sıralarında Topçular Mahallesi, Kemal Batı Sokaktaki 2 katlı evin 2. katında soba bacasından çıktığı tahmin edilen yangın, Gülçin Aydınlı (65) isimli yaşlı kadını yatağında yakaladı.

Yangını fark eden mahalle sakinleri hemen itfaiye ve polise haber verdi. Olay yerine gelen polis uykuda yangına yakalanan ve evde o saatlerde yalnız bulunan yaşlı kadını evden çıkardıktan sonra çevrede güvenlik kordonu oluşturdu. İtfaiyenin sürdürdüğü 1 saatlik çalışma sonunda yangın kontrol altına alınırken, yangının çıktığı daire ve eşyalar yanarak kullanılamaz hale geldi. Alevler, itfaiyenin zamanında müdahalesi ile diğer binalara sıçramadan söndürüldü. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yaşlı kadının torunu olduğunu söyleyen İbrahim Aydınlı, yangını kendilerine komşuları tarafından telefon ile bildirilmesi üzerine olay yerine geldiklerini, önce ninelerine bir şey olmuş diye çok korktuklarını, fakat ninelerinin sağlık durumunun iyi olduğunu gördüklerinde derin bir nefes aldıklarını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber