Kabine revizyonu için kim ne dedi?/ Video

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 24 Ocak 2013 19:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kabine revizyonuna ilk değerlendirmeler twitterden geldi.

Recep Akdağ: Macaristan'da bulunan Eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, kabinede yapılan revizyon sonucu bakanlıktan alınmasıyla ilgili olarak, "Kararı saygıyla karşılıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Ertuğrul GÜNAY‏@ErtugrulGunay
Görev sûrem içinde kültür ve turizm alanlarında kamuda ve özel sektörde birlikte çalıştığımız bütün arkadaşlarıma içten teşekkür ederım.

Hüseyin Çelik‏@hc_huseyincelik
Kabine revizyonu hayırlı olsun. Nabi Avcı Bilge kişiliğiyle Eminim ki Milli Eğitime çok şey katacaktır. - * Muammer Güler, mülki idarenin üstadlarındandır. Herkes onu daha çok İstanbul valiliğindeki sevecenliği ve pratik çözümleri ile tanıdı. - * Ömer Çelik, Ak Parti programını yazdığımız ilk günlerinden beri kankam olan bir arkadaşımdır. Hem Ömerciğime hem Tütkiye'ye hayırlı olsun.

Nimet Baş‏@Nimet_Bas
Yenı kabıne hayırlı olsun.gorev alan tum bakanlara basarılar dılıyorum.

Şamil Tayyar‏@samiltayyar27
4 yeni bakanımıza hayırlı olsun, Allah mahçup etmesin. Görevden ayrılan 3 bakanımıza ise emekleri için sonsuz teşekkürler...

Kılıçdaroğlu;
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bakanlar Kurulu'ndaki değişikliğe ilişkin, ''Hayırlı olsun. Daha yeni kurulmuş, şu an söyleyeceğim bu kadar'' dedi. Kayseri Sanayi Odası'nda iş adamlarıyla bir araya gelen Kılıçdaroğlu, toplantı sonrası gazetecilerin kabine değişikliğiyle ilgili sorusunu, ''Hayırlı olsun. Daha yeni kurulmuş, söyleyeceğim şu an bu kadar'' diye yanıtladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, değişikliğin hayırlı olmasını diledi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bakanlar Kurulu'ndaki değişikliğin hayırlı olmasını diledi.

Mısır'daki 25 Ocak Devrimi'nin ikinci yıl dönümü dolayısıyla Mısır'ın Ankara Büyükelçiliği'nde verilen resepsiyona katılan Bakan Çelik, gazetecilerin Bakanlar Kurulu'ndaki değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, ''Kabinede olanlar da olmayanlar da bizim arkadaşımız. Sayın Başbakan'ın takdiridir. Sayın Başbakanımız böyle uygun buldular. Hayırlı olmasını diliyorum. Sürpriz bir isim yok'' dedi.

video

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber