Tahsilata çıkan banka görevlileri ölü bulundu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Kasım 2005 10:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Amasya'nın Merzifon İlçesi'nde tahsilata çıktıktan sonra ortadan kaybolan 2 banka görevlisi, başlarından kurşunlanmış olarak bulundu.

Alınan bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Merzifon İlçesi Vakıfbank Şubesi'ne ait 34 BA 5306 plakalı otomobille tahsilata çıkan banka görevlisi Hakan Aslan Saatloğlu (28) ve banka güvenlik görevlisi Sefa Kafkas (28), bir alışveriş mağazasından 18 bin YTL'yi aldıktan sonra ortadan kayboldu. Gelen bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, Merzifon'a 5 kilometre uzaktaki Hıra Köyü yakınlarında yol kenarındaki söğütlerin içerisinde banka görevlilerini otomobilin içerisinde başlarından vurularak öldürülmüş olarak buldu.

Olayın ardından, jandarma ve polis ekipleri parmak izi çalışması yaptı. Merzifon Kaymakamı Kamil Köten de olay yerinde incelemelerde bulundu. Jandarma ve polis ekipleri, 2 banka görevlisini kafalarından vurup, 18 bin YTL civarındaki parayı alarak kayıplara karışan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber