Ferhan Nakıboğlu Internatıonal School'da ilk karneler dağıtıldı

Gaziantep'te uluslararası eğitim-öğretim veren ilk ve tek okul olan Ferhan Nakıboğlu International School'da, okulların yarı yıl tatiline girmesi dolayısıyla ilk kez karne heyecanı yaşandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ocak 2013 16:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ferhan Nakıboğlu Internatıonal School'da ilk karneler dağıtıldı

Ferhan Nakıboğlu International School'da yapılan törene; okul aile birliği başkanı Esra Nakıboğlu Petek, sınıf annesi Ebru Göymen ve öğrenci velileri katıldı. Törende konuşan Esra Nakıboğlu Petek, "Sevgili öğrenciler, geride bıraktığımız dönemde elinizden gelen gayreti göstererek karnelerinizde en iyi notları almaya çalıştınız. Önümüzdeki dönemde daha iyisini yapmaya çalışacağınızdan en ufak bir şüphem yoktur. İçerisinde bulunduğumuz eğitim-öğretim yılının ilk döneminde çeşitli başarılar elde eden öğrencilerimizi de huzurlarınızda bir kez daha kutlamak istiyorum. İnanıyorum ki bu başarıları gölgede bırakacak yeni başarıları da azim ve çalışkanlığınız ile elde edeceksiniz. 11 Şubat 2013 Pazartesi günü, ikinci dönem başlangıcına kadar iki haftalık bir tatil sizleri bekliyor. Bu tatili en güzel şekilde değerlendirmenizi ve ikinci döneme daha motive olmuş bir şekilde başlamanızı temenni ediyorum" dedi.

Karne törenine gelen öğrenci velileri herhangi bir uyum sorunu yaşamadıklarını, bunda da okulun ve öğretmenlerin çok büyük emeklerinin olduğunu ifade ederek, "Umarız okul hayatları hep böyle devam eder" diye konuştu.

İlk kez karne ile tanışan minik öğrenciler ise, çok mutlu olduklarını söyleyerek, "Okulumuzu, öğretmenlerimizi ve arkadaşlarımızı çok seviyoruz" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber