Bakan tebrik kuyruğu!

Yeni Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'i Adana'da 'tebrik kuyruğu' karşıladı. Dün gece geç saatte şehre gelen Çelik'i tebrik etmek isteyenler yolda kuyruk oldu!

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Ocak 2013 20:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bakan tebrik kuyruğu!

Adana AKP İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik binaya gelişi öncesinde çok sayıda partili kuyruk oluşturdu. Bakanın geleceğini haber alarak binaya gelen partililer, Çelik'i bekledi. Çelik, burada yaptığı açıklamada, yeni bir sorumlulukla yeni bir güne başladığını, bu sorumlulukla birlikte Adana'da olmanın kendisi için çok önem taşıdığını söyledi.

Teşkilat, yerel yöneticiler ve belediye başkanları ile bundan sonra hep beraber daha çok koşmaya devam edeceklerini belirten Çelik, "Adana bizim için sadece doğduğumuz büyüdüğümüz şehir değil, Adana bizim için bir duygudur, bir düşüncedir, bir muhabbettir. Bu kültür bizim için çok kıymetli. İnşallah Rabbimden dileğimiz, bizi mahcup etmesin, daha büyük hizmetler etmeyi nasip etsin” dedi. Çelik, daha sonra AK Parti Adana Milletvekilleri Necdet Ünüvar, Fatoş Gürkan, Mehmet Şükrü Erdinç, İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı ve diğer parti yöneticileriyle basına kapalı görüştü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber