Gümüşhane'de mühendis ordusuna 8 nefer katıldı

Gümüşhane İl Özel İdaresine geçtiğimiz yıllarda ÖSYM tarafından KPSS sonucuna göre atanan ve adaylık sürelerini tamamlayan mühendisler yemin ederek asaletlerini elde etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ocak 2013 09:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gümüşhane'de mühendis ordusuna 8 nefer katıldı

Kurumun Yeni Mahalle’de bulunan sosyal tesislerinde düzenlenen törenle yemin eden genç mühendislere seslenen İl Özel İdaresi Genel Sekteri Ekrem Akdoğan, “Sizlerin eğitimli, kültürlü, kaliteli insanlar olarak yaptığınız yeminin önemini özümseyerek, elinizden gelenin en iyisini yapıp, halkımıza en iyi şekilde hizmet edeceğinize eminim.” dedi.

Personele “Devletten aldığımız her kuruşta 75 milyon Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşının hakkı var. Aldığımız paranın hakkını emeğimiz ve alnımızın teri ile vermemiz gerek.” uyarısında bulunan Akdoğan, zorlu bir coğrafyaya sahip Gümüşhane’nin kalkınması için mühendis ve mimarların elinden geleni yapacağına inandığını belirterek, doğruluktan ve dürüstlükten ayrılmamaları, vatandaş odaklı, hızlı ve tarafsız hizmet üretmeleri tavsiyelerinde bulundu.

Aday memurlar Akdoğan’ın konuşmasının ardından 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 2670 sayılı kanunla değişik 6.maddesine istinaden Türk Bayrağı eşliğinde hep birlikte yemin etti.

Törene Genel Sekreter Akdoğan’ın yanısıra Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Akçay, birim müdürleri, Bem-Bir-Sen temsilcisi Erdoğan Tanış ve yemin edecek olan 1 maden mühendisi, 1 elektrik mühendisi, 1 şehir plancısı, 2 inşaat mühendisi, 1 harita mühendisi, 1 makine mühendisi ve 1 mimar olmak üzere toplam 8 mühendis ve mimar katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber