Borç vermeyince gasp ettiler

Samsun'da borç para isteklerine olumsuz yanıt veren 66 yaşındaki Mehmet Parlak'ı ıssız bir yere götürüp, silah zoruyla 3 bin lirasını aldıkları öne sürülen 36 yaşındaki Murat D. ile 27 yaşındaki Himmet Ali Ç. yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 31 Ocak 2013 16:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Borç vermeyince gasp ettiler

Olay Tekkeköy İlçesi'nde, 3 gün önce meydana geldi. İlçenin Kerimbey Mahallesi'ndeki bir çay ocağında oturan Mehmet Parlak'ın yanına daha önceden tanıdığı Murat D. ile arkadaşı Himmet Ali Ç. geldi. Birlikte çay içmeye başladılar. İddiaya göre Murat D., Mehmet Parlak'tan bin lira borç para istedi.

Kereste alacağını belirten Parlak parasının eksik olduğunu söyleyip cebindeki 3 bin lirayı gösterdi. Murat D., bunun üzerine 500 lira vermesini istedi ancak Mehmet Parlak bunu da kabul etmeyip, "100 lira bile isteseniz veremem" dedi.

ZORLA OTOMOBİLE BİNDİRİP, 3 BİN LİRASINI ALDILAR

Bunun üzerine Murat D. ile Himmet Ali Ç., Parlak'ı zorla otomobile bindirip, ıssız bir yere götürdü. Daha sonra da silahla tehdit edip, kafasına kabza ile vurarak etkisiz hale getirdikten sonra cebindeki 3 bin lirayı alarak kaçtı. Polise giden Mehmet Parlak, başından geçenleri anlatıp şikayetçi oldu.

1 TUTUKLAMA

Şikayetin ardından soruşturma başlatan polis, iki şüpheliyi dün Samsun'un Merkez İlkadım İlçesi'nde yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheliler ifadelerinde uçlamaları kabul etmezken, birlikte oturup çay içtiklerini ancak kesinlikle gasp etmediklerini söylediler.

Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilen şüphelilerden Murat D., tutuklanıp cezaevine gönderilirken, diğer şüpheli Himmet Ali Ç. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber